fredag 30 december 2011

Att vara Ollebollebus 8 månader







Hej

Här är ett av gårdagens shoppingfynd, en skitsöt pälsmössa på en skitsöt Ollebollebus.
Ja det blev en hel kasse med kläder i storlek 80, tack morfar för julklappspengen till det ; )

Ollebolle blev 8 månader den 25/12. Vikt 9530 gram och 73 cm lång.

Här har vi en glad och nyfiken liten upptäckarOlle. Han stoppar det han kan i munnen för att kolla av hur det smakar. Ollebolle har också upptäckt att han har lungor. Han skriker och blir stormförtjust över ljudet som kommer från honom och vill överrösta sig själv mest hela tiden. Han låter vansinnig men är glad över hans nya kunskaper att låta så högt att resterande familjemedlemmar lätt får en oönskad huvudvärk.

Olle har firat sin första julafton, den var så spännande att han glömde bort att sova på förmiddagen och eftermiddagen. En kort powernap på typ 15 min på hela dagen fick räcka, man kan ju missa något....
Tomten var inte otäck och Ollebolle fick en massa julklappar. Favoritsaken blev en gammal goding från Brio...en tax med snöre att dra efter sig.

Olle har inte börjat krypa men ålar baklänges och fastnar mest under soffan med benen och blir tjurig.
Han sitter gärna på golvet och leker med sina saker. Han säger numera mamamamamama och papapapapapa. Oftast är han en glad liten kille med kisande ögon, han ler med hela ansiktet åt allt och alla.
Sover som en liten gris på nätterna och vaknar mellan 6-8 på morgonen för en flarra välling och sen somnar han om...LYX. Han fick tredagarsfebern på annandagen. Ollebolle sträcker upp sina armar när han vill komma upp från sin stol eller golvet och gör sig förstådd med sitt kroppsspråk mer och mer.
Det kliar i munnen men ingen bissing ännu....

I morgon är det Olles första nyår....som vi ska fira i Vibo i goda vänners sällskap!

Gott Nytt År!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar