fredag 9 december 2011

Ett presentkort på Granit





Ett presentkort på Granit vore inte fy skit....

När man surfar runt på detta viset är det inte svårt att skriva en lååååång önskelista.

Jag vill väldigt gärna ha en klädställning att hänga snyggkläder på i vårt framtida sovrum...ehhh kanske skulle börja jobba på detdär med snyggkläderna då hahah. Jag är ju en jeanstjej...annars får jag väl hänga jeansen där. Ja och ljusslingan har jag ju visat förr....

Trevlig helg!


Kram Frida

3 kommentarer:

  1. Visst har dom kalasfina grejer. Unnade mig deras fina tekanna i klarglas och dom små glöggmuggarna häromdagen. Jag kan tänka mig nästan varenda pinal i den butiken. Ett litet tips till dig bara. Nästa torsdag har dom julklappsmorgon. I vissa utvalda butiker får man då 30% rabatt mellan 7-8 å sen 20% mellan 8-9. Kolla in hemsidan vilka butiker d gäller i. Klädställningen är tio die for. Har själv en klädställning i sovrummet och tycker d sätter en skön prägel på rummet. Trevlig helg önskar Pållan ; )

    SvaraRadera
  2. Hej Frida,

    Hade helg glömt att jag fått en fråga av dig angående brickan i ett av mina inlägg. Ber om ursäkt att jag inta svarat på det. Hur som, brickan kommer från Designtorget och jag tror till och med att du kan hitta den i deras webshop.

    Jag skulle inte heller tacka nej till ett presentkort på Granit! :)

    Ha en fin helg!
    Maria

    SvaraRadera
  3. Dom har såå mycket fiiint på Grantit, upptäckte faktiskt i år att den butiken finns i Jönköping.

    Trevlig Helg på sig!

    Kram Linda T

    SvaraRadera